Smagens mester

Michel Michaud, smagens mester, fortæller levende og intenst om råvarer, kvalitet og sit klassiske køkken. Med en perlerække af sanseoplevelser føres læserne med på en rejse gennem naturen, til havet og i skoven, til producenter og på markeder og ind i køkkenet.

DKK299.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93430-13-6 Kategori:

Info

Titel

Smagens mester – Michel Michaud

Undertitel

En samtalebog med opskrifter

Forfatter

Jane Kjølbye

Fotograf

Sølvbjærg Fotografi

Sider

281

Format

215 x 280 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

November 2016

ISBN

978-87-93430-13-6

Om forfatter

Jane Kjølbye

Jane Kjølbye

Jane Kjølbye er cand.mag. i fransk og italiensk, journalist og forfatter og var i årene 1989-2013 gastronomisk redaktør på livsstilsmagasinet SMAG & BEHAG, hvor hun har underholdt læserne med talrige interviews med alverdens kokkeikoner, unge kokketalenter samt artikler om regional madkultur fra New Zealand til Thy. Jane Kjølbye er ifølge Gastronomien i Danmark af Bent Christensen ”som restaurantanmelder garanten for at analysere og beskrive restaurantoplevelser på en ganske nøgtern og jordnær facon. Som anmelder lader hun sig ikke imponere af modeluner eller teknikaliteter, der tjener form mere end substans”.

Michel Michaud, smagens mester, fortæller levende og intenst om råvarer, kvalitet og sit klassiske køkken. Med en perlerække af sanseoplevelser føres læserne med på en rejse gennem naturen, til havet og i skoven, til producenter og på markeder og ind i køkkenet. Her mødes elementerne i den uendeligt store velsmag, der har kendetegnet Michel Michauds køkken gennem mere end 50 år.

Michel Michaud bragte det franske køkken til Danmark i 1971, da Lene og Sven Grønlykke hentede ham til den nyåbnede Falsled Kro, hvor han blev chef, og alt skulle være fransk. Siden fulgte blandt andre Kong Hans Kælder, Søllerød Kro, Marie Louise og Ruths Hotel på Skagen. I hans sensommer er det gæsterne på det historiske Brøndums Hotel på Skagen, der nu nyder mesterens smagfulde univers.

En samtalebog krydret med Michel Michauds klassiske retter og signaturretter fra et langt liv i gastronomiens verden. Det startede i Cognac og fortsatte i det sydfranske Baskerland, mens hele Michauds voksne liv og karriere hovedsageligt har udspillet sig i Danmark.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.