Smagens mester – Michel Michaud - Muusmann Forlag

Smagens mester – Michel Michaud

En samtalebog med opskrifter

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Michel Michaud, smagens mester, fortæller levende og intenst om råvarer, kvalitet og sit klassiske køkken. Med en perlerække af sanseoplevelser føres læserne med på en rejse gennem naturen, til havet og i skoven, til producenter og på markeder og ind i køkkenet. Her mødes elementerne i den uendeligt store velsmag, der har kendetegnet Michel Michauds køkken gennem mere end 50 år.

Michel Michaud bragte det franske køkken til Danmark i 1971, da Lene og Sven Grønlykke hentede ham til den nyåbnede Falsled Kro, hvor han blev chef, og alt skulle være fransk. Siden fulgte blandt andre Kong Hans Kælder, Søllerød Kro, Marie Louise og Ruths Hotel på Skagen. I hans sensommer er det gæsterne på det historiske Brøndums Hotel på Skagen, der nu nyder mesterens smagfulde univers.

En samtalebog krydret med Michel Michauds klassiske retter og signaturretter fra et langt liv i gastronomiens verden. Det startede i Cognac og fortsatte i det sydfranske Baskerland, mens hele Michauds voksne liv og karriere hovedsageligt har udspillet sig i Danmark.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Smagens mester – Michel Michaud
Undertitel En samtalebog med opskrifter
Forfatter Jane Kjølbye
Fotograf Sølvbjærg Fotografi
Sider 281
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2016
ISBN 978-87-93430-13-6

Om forfatter

Jane Kjølbye

Jane Kjølbye er cand.mag. i fransk og italiensk, journalist og forfatter og var i årene 1989-2013 gastronomisk redaktør på livsstilsmagasinet SMAG & BEHAG, hvor hun har underholdt læserne med talrige interviews med alverdens kokkeikoner, unge kokketalenter samt artikler om regional madkultur fra New Zealand til Thy. Jane Kjølbye er ifølge Gastronomien i Danmark af Bent Christensen ”som restaurantanmelder garanten for at analysere og beskrive restaurantoplevelser på en ganske nøgtern og jordnær facon. Som anmelder lader hun sig ikke imponere af modeluner eller teknikaliteter, der tjener form mere end substans”.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.