Rom

Rom – Evig mad fra den evige stad er en herlig bog om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad. Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken.

DKK299.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-58-0 Kategori:

Info

Titel

Rom

Undertitel

Evig mad fra den evige stad

Forfatter

Helle og Alfredo Tesio

Sider

209

Format

215 x 280 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

Marts 2016

ISBN

978-87-93314-58-0

Om forfatter

Alfredo Tesio

Alfredo Tesio

Journalist og forfatter. Han var gennem mange år DR-korrespondent i Rom og har været korrespondent for dagbladet Politiken og Børsen. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur og er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.

Helle Tesio

Helle Tesio

Uddannet kok i Italien. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for italienere og danskere. Hun holder ligeledes madkurser i Toscana og på Sicilien. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken.

Rom – Evig mad fra den evige stad er en herlig bog om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad.

Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning.

Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne.

Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.