Pizza & pasta

En grøn fusion mellem nordisk lethed og italiensk velsmag

299,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 224,96 DKK (-25%)

Hvordan giver man sin pasta et sprødt touch og mere smag med det bedste af årstidernes råvarer? Hvordan booster man smagen i pizzaer med herlige krydderurter sprængfyldt med smag og vitalitet – sprøde med fuldkornsmel eller trendy lavet på grøntsags- eller kødbund? Med denne nye kogebog gør Sandra op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller pizza skal smage og se ud. Hun bringer læseren ind i en helt ny sanselig verden, hvor retterne bliver mere velsmagende, sundere og mere fordøjelige, end de er i deres originale versioner. En usædvanlig kogebog, der ikke går på kompromis med hverken smag, konsistens, duft eller farver.

Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken. I køkkenet hos en mor, der konstant eksperimenterede med avancerede retter – fra nyrer til vegetarisk. Hos farmor Donna Rosaria i Calabrien i Italien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad. En kombination af nord-syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

Ikke på lager

Info

Titel Pizza & pasta
Undertitel En grøn fusion mellem nordisk lethed og italiensk velsmag
Forfatter Sandra Pugliese
Fotograf Tina Brok Hansen
Sider 272
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2015
ISBN 978-87-93314-48-1

Om forfatter

Sandra Pugliese

Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der eksperimenterede med alt fra avancerede vegetarretter til kidneypie, og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad.

Sandra har i flere år kreeret sanselige og velsmagende, men samtidig sunde og slanke opskrifter til bl.a. Alt for Damerne og Femina samt sine egne kogebøger. Kombinationen af nord og syd har givet hende nøglen til en verden af autentisk smag i en moderne og sund forklædning. Hun har desuden i mange år arbejdet med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad har stor betydning, når hun skaber nye opskrifter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.