Babytæppe - Patchwork til babyhygge - Muusmann Forlag

Patchwork til babyhygge

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Et hjemmesyet babytæppe er en sand kærlighedsgave til den lille ny. Skabt med flid og omsorg i smukke farver til hygge-putte-kravle-legestunder i hele barndommen, men også til at tage med videre i livet.

Har du i tråd med tiden lyst til selv at være kreativ, får du her mønstre på 10 skønne babytæpper. Sværhedsgraden ligger i den lette ende af skalaen, så alle med basiskundskab i håndtering af en symaskine kan være med. Tæpperne er ca. 100 x 120 cm store og er alle relativt overskuelige projekter, både økonomisk og tidsmæssigt. Du får udførlig vejledning, og som yderligere inspiration er bogens tæpper syet op i forskellige farvevariationer.

Dette er Helene Gravenhorsts anden bog om hendes store passion for moderne patchwork. Netop et babytæppe til hendes første barn var startskuddet til en nu mere end 20 år lang og særdeles produktiv kærlighedsaffære inden for patchwork. Håbet med denne bog er, at flere, især unge, får øjnene op for det skønne håndarbejde.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Patchwork til babyhygge
Forfatter Helene Gravenhorst
Fotograf Frederikke Brostrup
Sider 190
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2018
ISBN 978-87-93575-33-2

Om forfatter

Helene Gravenhorst

Helene Gravenhorst har syet i over 30 år, og de seneste 20 år er det patchwork, der har interesseret hende mere og mere. I dag er det hendes fuldtidsbeskæftigelse, bl.a. i butikken Speich Design i Lyngby, hvor hun også underviser i forskellige teknikker. Hun har ligeledes syet live på TV2 Frihuset, hvor mange fik øjnene op for hendes smukke patchworktæpper. Helenes stil er humoristisk, farverig og moderne, helt i tråd med tidens boligindretning, hvilket hendes foredrag også bærer præg af.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.