Mit år - 2023 - Muusmann Forlag

Mit år – 2023

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Mit år er en kalender – og så meget mere end dét! Den er din guide til aktivt at skabe det år, du gerne vil have.

I kalenderen får du redskaber til at arbejde med dig og din måde at tænke på, så du kan gøre år 2023 til det hidtil kærligste, største og bedste år af dit liv.
For hver uge er der et tema og en opgave, og for hver dag er der et spørgsmål. Tilsammen hjælper det dig til at blive klogere på dig og at stille dig stærkere, modigere og mere fokuseret i dit liv, så du kan gå efter og skabe det, du længes efter.
Hvad nu, hvis du ikke bare fik det år, du fik, men det år, du virkelig ønskede dig? Det kan lade sig gøre, og i denne kalenderbog får du redskaberne.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Mit år – 2023
Forfatter Mette Holm
Sider 488
Format 148 x 210 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2022
ISBN 978-87-94258-72-2

Om forfatter

Mette Holm

Mette er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsuniverset Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv­ kærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.