Loppefund - Muusmann Forlag

Loppefund

Kreative redesign af dine loppefund

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Aldrig har det været så populært at gå på loppemarked som nu – vi jagter alle det gode kup eller det ganske særlige, der kan skabe lidt kant i hjemmet, så det skiller sig ud fra mængden. Tidens tendenser peger på nøjsomhed og unika – vi går ind for genbrug og vil gerne have personlige detaljer, der kan fortælle en historie. Kunsten er at integrere det gamle i det nye ved hjælp af kreative redesign.

Bogen giver anvisninger til, hvordan man forvandler loppefund til det skønneste interiør, der både har sjæl og charme og et moderne udtryk – altid med fokus på glæden ved at gøre-det-selv og på det personlige resultat, du kan skabe. Du finder ideer til styling af værelset, dekorativ opbevaring, fornyelse af gamle møbler og eksempler på gamle ting, der får nye funktioner samt en masse andre større og mindre projekter. LOPPEFUND lægger vægt på værdien i at bevare de gamle ting og give dem nyt liv, og nogle gange også ny funktion.

Da genbrug og redesign af eksisterende ting er i fokus, skal der ikke bruges en mindre formue på materialer. Til alle projekter gives der udførlige trin-for-trin-forklaringer på, hvordan tingene laves, og hvor man kan finde materialerne. Projekterne er markeret med sværhedsgrad, og der findes noget for enhver – fra den absolutte nybegynder til den mere erfarne handykvinde.

Ikke på lager

Info

Titel Loppefund
Undertitel Kreative redesign af dine loppefund
Forfatter Lene Nissen
Sider 86
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2016
ISBN 978-87-93314-70-2

Om forfatter

Lene Nissen

Designer og stylist Lene Nissen skriver og laver DIY-artikler til både aviser, blade og magasiner herhjemme. Hun har tidligere arbejdet som designer i modebranchen, hvilket skinner igennem i hendes sikre farvevalg og spændende sammensætning af materialer. Hun er altid et skridt foran og kan se, hvilke tendenser der rører sig, også inden for de sjove DIY-projekter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.