Kålsalater & juice - Muusmann Forlag

Kålsalater & juice

40 sprøde, sunde og mættende opskrifter med vidundergrøntsager kål

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Efter bestselleren KÅL – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter er Mette Mølbak klar med en opfølger til meget mere kål. Her viser hun, hvordan du kan få en endnu sundere hverdag med vidundergrøntsagen kål, som hun forvandler til velsmagende salater og lækre juicer.

Kål er en af de allersundeste grøntsager, der findes. Du får masser af vitaminer, fibre og helt unikke sundhedsstoffer. Alt sammen afgørende ingredienser for at holde kroppen sund og modstandsdygtig over for sygdomme. Og så er kål billig og bæredygtig hverdagsmad. Når du fx bruger kål i din salat, får du langt mere sundhed for pengene, end hvis du bruger almindelig bladsalat, der primært består af vand.

Mette Mølbaks mission er at give dig inspiration til at komme langt mere kål på bordet. Derfor finder du opskrifter på alt fra marokkansk inspireret blomkålssalat med mynte til en lækker spidsskålssalat med grillet steak og bearnaisecreme.

Hertil kommer opskrifter på 10 sunde juicer, der er fyldt med vitaminer, og som med garanti vil sparke din dag i gang.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kålsalater & juice
Undertitel 40 sprøde, sunde og mættende opskrifter med vidundergrøntsager kål
Forfatter Mette Mølbak
Fotograf Chris Tonnesen
Sider 120
Format 190 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2016
ISBN 978-87-93430-33-4

Om forfatter

Mette Mølbak

Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Hun har i flere år beskæftiget sig indgående med kål, som hun betragter som en uundværlig råvare i køkkenet, hvilket har resulteret i to bøger om kål.

Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet ved en lang række store livsstilsmedier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.