Jeg elsker patchwork - Muusmann Forlag

Jeg elsker patchwork

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Elsker du også at sy? Nyder du selv at fremstille smukke ting til hjemmet, som samtidig er anvendelige og praktiske? Er du som forfatteren totalt afhængig af stoffer? Ja, vi mener altså dejlige, bløde stoffer i metermål, som efter en tur gennem symaskinen forvandles til 12 skønne tæpper i nyt og inspirerende design.

Så er dette bogen for dig. Læs, nyd og bliv inspireret til selv at gå i gang. Bogen er fyldt med lækre billeder og gennemarbejdede syvejledninger. Patchwork er måske nok en gammel kending inden for håndarbejde, men her får den et friskt og moderne pust i hænderne på Helene Gravenhorst.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Jeg elsker patchwork
Forfatter Helene Gravenhorst
Fotograf Frederikke Brostrup
Sider 198
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2015
ISBN 978-87-92746-78-8

Om forfatter

Helene Gravenhorst

Helene Gravenhorst har syet i over 30 år, og de seneste 20 år er det patchwork, der har interesseret hende mere og mere. I dag er det hendes fuldtidsbeskæftigelse, bl.a. i butikken Speich Design i Lyngby, hvor hun også underviser i forskellige teknikker. Hun har ligeledes syet live på TV2 Frihuset, hvor mange fik øjnene op for hendes smukke patchworktæpper. Helenes stil er humoristisk, farverig og moderne, helt i tråd med tidens boligindretning, hvilket hendes foredrag også bærer præg af.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.