Abonnement HÅNDVÆRK bookazine

DKK 169,95 / udgivelse

Første udgave, der leveres, vil være HÅNDVÆRK no. 3 – Hjem

Tryk avler modtryk, og i en globaliseret, digital verden er længslen efter det analoge og efter håndens aftryk en stærk trend. Bookazinet HÅNDVÆRK vil i to årlige udgivelser tage læseren med ud i det analoge landskab.

Få bookazinet bragt til døren i forbindelse med hver udgivelse og få dermed første parket til viden og inspiration på området håndværk, kunsthåndværk og design. Perspektivet er skandinavisk, udsynet er internationalt. HÅNDVÆRK favner mad, mode og interiør. Hvert nummer er bygget op omkring et tema.

Dit abonnement: Abonnementet er løbende, og du modtager automatisk bookazinerne, når de udkommer. Betalingen trækkes når hvert bookazine er afsendt. Du kan når som helst opsige dit abonnement. Du kan læse nærmere om abonnementsbetingelserne her.

 

Fremtidige udgivelser

No. 3 udkommer ultimo september 2020 og har titlen ”hjem”

Info

Titel Abonnement HÅNDVÆRK bookazine
Forfatter Rigetta Klint
Sider ca. 150-160
Format 215 x 280 mm
Omslag Softback

Om forfatter

Rigetta Klint

Rigetta Klint har i mere end 30 år arbejdet med kunsthåndværk og design som sit udgangspunkt, tidligere som designer og nu de seneste 10 år som stylist, fotograf og skribent. Rigetta er en passioneret historiefortæller, og hendes stil er ro for øjet, hvad enten hun formidler mennesker, mad, mode eller interiør.
www.haandvaerkbookazine.com.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.