Grøntsagspizza

Velsmagende og sunde italienske favoritter i ny grøn forklædning

DKK 149,95

Grøntsagspizza er en grøn fusion af det bedste fra det nordiske og det italienske køkken, skabt med gode, sunde råvarer og tilsat en smagsbooster af krydderurter.

I denne bog lærer du at lave pizzabunde af alverdens grøntsager, som smager vidunderligt og sørger for at skrue dit daglige grøntsagsindtag gevaldigt i vejret. Du lærer også alt om, hvordan du forvandler den traditionelle pizza til en langt grønnere version af slagsen.

Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pizza skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig.

Bogen byder på mere end 35 smagfulde, familievenlige grøntsags- og fuldkornspizzaer med alt fra rootza og beetza til squashza og butternutza. De er alle et sandt sanseorgie af smag, duft og farver og vil med garanti vække glæde hos både store og små.

Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige opskrifter fra bogen baseret på grøntsags- og fuldkornsbunde + 9 nye med grøntsagsbunde samt opskrift på surdejspizza.

Ikke på lager

Info

Titel Grøntsagspizza
Undertitel Velsmagende og sunde italienske favoritter i ny grøn forklædning
Forfatter Sandra Pugliese
Fotograf Tina Brok Hansen
Sider 124
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2017
ISBN 978-87-93430-95-2

Om forfatter

Sandra Pugliese

Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der eksperimenterede med alt fra avancerede vegetarretter til kidneypie, og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad.

Sandra har i flere år kreeret sanselige og velsmagende, men samtidig sunde og slanke opskrifter til bl.a. Alt for Damerne og Femina samt sine egne kogebøger. Kombinationen af nord og syd har givet hende nøglen til en verden af autentisk smag i en moderne og sund forklædning. Hun har desuden i mange år arbejdet med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad har stor betydning, når hun skaber nye opskrifter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.