Grøntsagspasta - Muusmann Forlag

Grøntsagspasta

Velsmagende og sunde italienske favoritter med grøntsagsspiraler

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Kan en portion spaghetti carbonara være supersund og tilmed slankende?

Ja, det kan den uden tvivl, når man laver den med spiralizeret grøntsagsspaghetti, som er en af tidens hotteste sunde madtrends.

Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig.

Her viser hun dig, hvordan du kan lave feel-good-food, når det er bedst. Kombinationen af nordisk lethed og italiensk velsmag løfter retterne til et helt nyt niveau.

Bogen byder på mere end 35 smagfulde, familievenlige pastaretter med spaghetti af fx squash, rødbede, gulerod og butternutgræskar – i en kombination både med og uden almindelig pasta.

Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige pastaretter + 10 nye helt grønne spændende, smagfulde retter.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Grøntsagspasta
Undertitel Velsmagende og sunde italienske favoritter med grøntsagsspiraler
Forfatter Sandra Pugliese
Fotograf Tina Brok Hansen
Sider 124
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2017
ISBN 978-87-93430-94-5

Om forfatter

Sandra Pugliese

Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der eksperimenterede med alt fra avancerede vegetarretter til kidneypie, og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad.

Sandra har i flere år kreeret sanselige og velsmagende, men samtidig sunde og slanke opskrifter til bl.a. Alt for Damerne og Femina samt sine egne kogebøger. Kombinationen af nord og syd har givet hende nøglen til en verden af autentisk smag i en moderne og sund forklædning. Hun har desuden i mange år arbejdet med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad har stor betydning, når hun skaber nye opskrifter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.