DIY Sommer

Bogen giver dig en række sjove, finurlige og anderledes ideer til noget af det, man kan lave af sommerens mange forskellige materialer fra skov og strand, fx strandskaller, smukke sten, fjer, vilde blomster og hyldens smukke flor.

DKK149.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93314-71-9 Kategori:

Info

Titel

DIY Sommer

Undertitel

Keative ferieideer til en sjov sommer

Forfatter

Lene Nissen

Sider

96

Format

170 x 240 mm

Omslag

Softback

Udgivelse

Maj 2016

ISBN

978-87-93314-71-9

Om forfatter

Lene Nissen

Lene Nissen

Selvstændig designer, stylist og forfatter til flere DIY-bøger. Lene Nissen har arbejdet 18 år i modebranchen som beklædningsdesigner. Her har hun stået for at udvikle kollektioner, der matcher det kommercielle marked. Igennem disse år har Lene udviklet en evne til at spotte tendenser i tiden, hvilket hun også bruger i dag, hvor hun hovedsageligt arbejder med interiør, mode og DIY (gør-det-selv og hobbyideer). Lene arbejder for flere af landets største aviser og magasiner og driver samtidig bloggen Peekaboo design, der har fokus på DIY og andre livsstilsrelaterede emner.

Sommerferien nærmer sig, og så bliver der tid til masser af nørkleri og hygge.

Bogen giver dig en række sjove, finurlige og anderledes ideer til noget af det, man kan lave af sommerens mange forskellige materialer fra skov og strand, fx strandskaller, smukke sten, fjer, vilde blomster og hyldens smukke flor.

Brug en regnvejrsdag rundt om bordet med lidt lim og god fantasi og se, hvad der kan blive skabt af kreative påfund. Der er trin-for-trin anvisninger til det hele, men ofte opstår magien, når man bygger videre på ideen og får skabt sit eget udtryk. Her er både kranse, lygter, mobiler, billeder, dekorerede sten og meget mere, samt et afsnit med DIY-møbler til uderummet og dejlige opskrifter med hyldeblomst.

Projekterne er markeret med sværhedsgrad, og der findes noget for enhver – der er lagt op til mange timer med kreativ hygge til både store og små, erfarne og mindre øvede, alene eller i fællesskab.

Om serien
Bøgerne i Muusmann’DIY-serien giver inspiration til konkrete projekter, til forskellige højtider, årstider, materialer eller steder. Altid med fokus på glæden ved at ‘gøre det selv’ og på det personlige resultat, du kan skabe.

Når vi selv laver tingene, opstår der altid noget helt nyt, og det gør det hele meget sjovere. Designer og stylist Lene Nissen viser i bøgerne stribevis af sjove, finurlige og anderledes ideer. Der er udførlige forklaringer på, hvordan tingene laves, hvor man kan finde materialerne, og hvilke redskaber man ikke kan undvære som DIY’er.

Skabelon biologitavle/muslinger
Etiketter hyldeblomstsaft
Etiketter hyldeblomstte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.