Din bæredygtige kalender 2020

Når bæredygtighed bliver for stor en mundfuld i hverdagen, så del den op i 53 små mikrohandlinger. Små skridt og ændringer, du kan gøre i hver af årets uger. Din nye bæredygtige kalender hjælper dig med at holde fast i de gode intentioner og omsætte holdninger til handlinger.

DKK199.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93679-78-8 Kategori:

Info

Titel

Din bæredygtige kalender 2020

Forfatter

Lone Belling

Sider

128

Format

148 × 210 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

November 2019

ISBN

978-87-93679-78-8

Om forfatter

Lone Belling

Lone Belling

Lone Belling er skribent, foredragsholder og konsulent med særlig vægt på bæredygtighed, dannelse og innovation. Stifter af konsulentfirmaet Liv og Lederskab. Har tidligere udgivet: Bæredygtig dannelse – skitser til en empatisk verden (2017), Teori U – som ramme for innovativ organisationsudvikling (2012), Fortællinger fra U’et – Teori U omsat i liv, læring og lederskab (red.) (2010).

Din vej til bæredygtighed – uge for uge

Når bæredygtighed bliver for stor en mundfuld i hverdagen, så del den op i 52 små mikrohandlinger. Små skridt og ændringer, du kan gøre i hver af årets uger. Din nye bæredygtige kalender hjælper dig med at holde fast i de gode intentioner og omsætte holdninger til handlinger.

Hver uge får du et spørgsmål eller en opfordring baseret på en superkort information om et emne. Mad, transport, kulturforbrug, ferieplaner, rengøring, plast, deleordninger, elektronik, teleselskab, fællesskaber, pension, weekendture osv. Alt sammen peger det hen på noget, du kan gøre i løbet af ugen.

Kalenderen er designet, så der er plads til, at du kan notere din personlige intention for ugen og i weekenden skrive en kort refleksion over det, du opdagede, lærte og tager med dig.

Og så er det ellers en lækker kalender, hvor du kan skrive alt det andet, du vil og skal i dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.