DIY -51 rå projekter til hjemmet - Muusmann Forlag

51 rå projekter til hjemmet

Inspiration. genbrug. gør-det-selv.

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

For mange er det vigtigt at personliggøre sit hjem og sætte sit eget præg på det miljø, man lever i. At lave sine egne møbler og dekorative genstande til hjemmet bliver mere og mere populært og er en god måde at fortælle sin ­historie og vise, hvem man er.

Det er altid spændende at blive budt velkommen i et hjem med en masse specielle ting at gå på opdagelse i – ikke mindst ting, som er hjemmelavede. Disse ting bliver til samtaleemner og kan bruges til at dele og videregive inspiration.

I 51 rå projekter til hjemmet kan man finde inspiration til DIY-projekter til boligen, store som små. Der benyttes materialer som træ, beton, vandrør og maling, som giver kant til indretningen og utallige muligheder for udnyttelse og design.

Stilen i bogen er rå med jordnære farver og få elementer – kort sagt nordisk og stilrent. Projekterne spænder over alt fra en hylde af træ til en bordplade til spisebordet i beton, og alle kommer med udførlige og overskuelige guider og billeder.

“Tilbage i 2013 begyndte min interesse for DIY og indretning at blomstre, og her kom det første projekt til live i form af en pallesofa. Senere kom både borde, lamper og mange andre projekter til verden. Det blev en selvfølge at dele disse projekter på min blog og via sociale medier, og langsomt voksede interessen hos folk, og spørgsmålene om fremgangsmåder blev flere. Hermed var grunden lagt til denne bog.”

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel 51 rå projekter til hjemmet
Undertitel Inspiration. genbrug. gør-det-selv.
Forfatter Katarina Natalie Andersen
Sider 152
Format 190 x 225 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2017
ISBN 978-87-93430-97-6

Om forfatter

Katarina Natalie Andersen

Er uddannet grafisk designer og driver bloggen katarinanatalie.dk. Ud over DIY-projekter laver hun digitale print til plakater på webshoppen Another Poster Shop samt styler og fotograferer produkter for virksomheder.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.